19 helmikuuta 2016

Pulled Pork-leipä



Rankka kouluviikko saatiin päätökseen (betonin harkkatyön laskut tehty!) ja paras tapa perjantain rentoutumiseen on nopea pulled pork-subi ja pari olutta kylkeen. Täällä on änärimatsit käynnissä ja perjantailistaa kuunnellaan, se julkastaistaan myöhemmin tänään. Nyhtöpossua meillä oli jo valmiina pakkasessa. Ostettiin jokin aika sitten yli kaksi kiloa porsaan kassleria, laitettiin Poppamiehen omenamarinadin ja colan kanssa yön yli 110 asteiseen uuniin ja nautittiin seuraavana päivänä samalla tavalla patongin välissä. 


Subin välissä on kasvisten lisäksi kermajuustoa, yrttiaiolia sekä srirachaa. Patongit olivat tällä kertaa esipaistettuja, mutta huomenna on luvassa aamupalaksi sopivan siemenleivän ohje. Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-Porilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti