15 maaliskuuta 2016

Avokado Toast vohveliraudalla


Avokadotoastit, tai siis lämpimät leivät, ovat olleet nyt kovassa huudossa. Ei ihan avokadopastan tasolle päästä, mutta joka kolmannessa blogissa on kyseistä herkkua näkynyt. Meilläkin päätettiin laittaa vaihteeksi toastien sisään myös avokadoa, ja hyvältähän se maistuu! 


"Resepti" menee yksinkertaisuudessaan näin: Ota leipä, leikkaa pari siivua. Laita toiselle puolelle avokadoa ja ripottele päälle suolaa. Toiselle puolelle tulee juustoa, mutta voit myös laittaa lisäksi esimerkiksi kinkkua ja tomaattia. Lämmitä vohvelirauta ja laita leipä väliin. Anna paistua, kunnes kansi on saanut väriä. Ihan parasta aamupalaherkkua tai iltapalaa! 


-Porilainen&Mustamakkara

2 kommenttia:

 1. Sorruin viime viikolla heräteostoon - hankin nimittäin vohveliraudan. Mutta ai, että nämä avokadotoastit maistui huippuhyviltä niillä tehtyinä! Käytin juustona oikein buffalomozzarellaa niin se, kun vähä suli niin kruunasi koko homman. :D Kirjoittelin juuri omaan blogiini postauksen reseptistä.

  Katselin jo sen verran ympärilleni, että teillä näkyi täälä olevan paljo muitakin meidän makuun sopivia reseptejä ja hyvin saman tyylinen ote, kuin itselläni kirjoitellessani. Lukulistalle menee. ;]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vohvelirauta on kyl yllättävän monikäyttönen ja avokadoleivät ihan liian koukuttavia :D Nyt oon kyllä siirtynyt tekemään kauravohveleita melkein joka ilta...

   Täytyypä käydä tsekkaamassa sun blogis myös :)

   Poista