13 maaliskuuta 2016

Gastropub Soho


Tampereen gastropub tarjonnasta Soho on ehdottomasti lemppari! Se ei ole niin fiini kuin Tuulensuu tai omaperäinen kuin Nordic, mutta sen tunnelma on aivan omaa luokkaansa. Soho on nimensä mukaisesti brittiläishenkinen pubi, johon futiksen seuraajat kokoontuvat peli-iltoina. Hanatarjonta on kiitettävä: tarjolla on esimerkiksi Fuller'sin ESB:tä ja London Pridea sekä kuukausittain vaihtuva erikoisuus. 

Soho sijaitsee rautatieaseman lähellä ja on tunnelmaltaan juuri sopivan hämyisä. Itse asiassa pohdittiin juuri kaverin kanssa, kuinka paljon valaistus vaikuttaa paikan tunnelmaan. Esimerkiksi Pork and Moressa sekä Fafa'sissa valaistus on turhankin kirkas, jolloin paikkaan ei tee mieli jäädä viettämään pidempää aikaa tai edes mennä viettämään yhtään romanttisempaa tai juoruilun täyteistä iltaa. 

Soho ei tosiaan ole mikään fiini mesta. Paikan ruoka valmistetaan baaritiskin puolella ja annokset ovat kohtuullisen simppeleitä. Sohoa on silti vaikea arvostella kriittisesti, sillä se on meille enemmän kuin vain ruokapaikka. Soho on varma valinta, kun kaipaa hyvää olutta, varmaa safkaa ja rehellistä palvelua. Tarjolla on purilaisten lisäksi esimerkiksi sandwichweja, aamupaloja ja curry-annoksia. Lotta valitsi tällä kertaa päivän spesiaalin, joka oli Pork Bun and Chips, kun taas Simo pelasi varman päälle ja valitsi Trafalgar-burgerin.
Pork Bun sisälsi herkullista ylikypsää possua BBQ-kastikkeessa. Liha ja koko burger oli mehukas ja sämpyläkin oli kivaa vaihtelua perusversiolle. Simon Trafalgarissa oli naudanlihapihvin lisäksi cheddaria sekä pekonia. Kuulemma myös Sohon nimikkoburgeri on todella herkullinen, eli kannattaa testata jos Aurajuusto maistuu!


Sohoon kannattaa suunnata nälkäisenä, mutta peli-iltana varaudu täyteen tupaan ja siirry vaikka viereiseen O'Connel'siin kannattamaan irkkupubia.

-Porilainen&Mustamakkara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti