05 maaliskuuta 2016

LauantaifiilisViikot vierivät vauhdilla ohi, mutta lauantaisin saa hengähtää. Oltiin eilen Helsingissä katsastamassa GoExpo ja kotimatkalla poikettiin Jumboon. Ihmismäärä oli uskomaton ja American Dineriin oli melkein kymmenen hengen jono. Nälkäisinä iskettiin sitten viereiseen Classic Pizzaan, josta oltiin kuultu paljon hyvää. Tampereella Classic Pizza löytyy Tampereen Kylpylän yhteydestä.

Harmi kyllä annokset eivät oikein vakuuttaneet. Simo söi BBQ-kanapizzan ja Lotta Rucola Crudon, jossa oli ilmakuivattua kinkkua sekä vuohenjuustoa. Kanapizza oli turhan makea ja mauton ja rucola crudon pohja oli turhan vetinen. Myös palvelu oli jotenkin hätäistä: laskua tarjottiin heti, kun lautaset vietiin, vaikka molemmilla oli juotavaa jäljellä. Myöskään jälkiruokaa tai lisäjuominkia ei tarjottu.

Illalla lähdettiin vielä nörtteilemään koululle eli pelaamaan Eclipse-lautapeliä olutta juoden. Lautapeli oli ihan uusi tuttavuus, mutta silti onnistuttiin pelissä yllättävän hyvin. Aloitettiin yhdeksältä ja lopetettiin vähän ennen kolmea, joten kyllä siinä tunteja meni. Pyörittiin Herwood Grillin kautta kotiin ja täytyy kyllä antaa paikalle täydet pisteet. Tuosta pikkugrillistä saa parhaimmat yömätöt oikein sopivaan hintaan. Grillin triplajuustoburgeri on jo kulttimaineessa! 


Aamulla nukuttiin oikeasti myöhään, heitettiin croissantit pakkasesta uuniin ja syötiin taas yksi herkkuaamiainen pitkän kaavan kautta. Mehuksi tehtiin appelsiini-inkivääriporkkanamehua ja syömisen jälkeen siirryttiin sohvalle etsimään asuntoja Lauttasaaresta. Nyt nautitaan olemisesta ja lounas on muuttunut suklaan syöntiin. 


Levollista viikonloppua toivottaen
-Porilainen&Mustamakkara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti