05 huhtikuuta 2016

Naughty BRGR


Myöhemmin enemmän Tallinnan ravintoloista, mutta ensin hampurilaisia. Haluttiin aloittaa lomailu jo Suomen puolelle, joten poikettiin matkalla Kampista satamaan Naughty BRGRissa. Meidän piti mennä testaamaan paikan hamppari jo aiemmin, mutta viimeksi oltiin epäonnisesti liikkeellä just kun NYT-liitteessä oltiin julkaistu arvio paikasta. Täysi tupa ei sillon houkutellut, joten homma jäi unohduksiin.Naughty BRGR on Akseli Herlevin rento pikaruokatyylinen burgerpaikka Helsingin Kampissa/Punavuoressa. Hampurilaisista haluttiin tehdä hinta/laatu-suhteeltaan parhaita mahdollisia ja pihvilihana käytetäänkin Tammisen tilan rotukarjaa. 


Tällä kertaa lounasseuraksi saatiin Simon sisko ja maailman suloisin Joonatan. Joonatan osallistui ruokamaisteluun omine eväineen, mutta myös vesilasi kiinnosti kovasti. Otos oli tällä kertaa hyvä, sillä tilattiin kaikki eri hampparit. Simo otti Naughty burgerin tuplapihvillä, Lotta kuukauden hampparin eli Korean Kimchi BBQn ja Simon sisko Cuban fritan. Lisukkeiksi napattiin bataattiranut ja savuaioli. 


Naughty burger tuplapihvillä (13,5 €) oli mehevä ja sinihomejuuston maku ei ollut liian vahva. Burgerissa oli paljon potentiaalia, mutta pikkuisia parannuksia olisi voinut tehdä. 


Korean Kimchi BBQ (13 €) oli hieman tulinen ja todella todella maukas. Olisi jotenkin kuvitellut, että burgerissa olisi ollut sellaista perinteistä kimchia eli tulista ja punaista fermentoitua kiinankaalia. Sellaiseen verrattuna tämä oli aika vaisu, mutta toisaalta tulinen kimchi olisi peittänyt itse lihan maun. 


Cuban Frita (13 €) sisälsi paistetun kananmunan, chorizoa ja miniranuja. Burgeri olisi kuulemma kaivannut jotain vihreää ja nyt annos oli aika tunkkainen. Gluteeniton burgerisämpylä (+1€) oli kuulemma oikein hyvää.Naughty BRGR on selvästi tehty nopeaan poikkeamiseen ja paikkaan ei tee mieli jäädä viettämään iltaa. Hampurilaiset syötiin myös käsin, joka oli täytteiden suuren määrän takia aika hankalaa. Tämän hintaisen hampurilaisen söisi ihan mielellään rauhassa pöydässä haarukalla ja veitsellä, mutta nyt se ei ollut mahdollista. Naughty BRGRiin voisi mennä toistekin, mutta pitempää iltaa tänne ei kannata tulla viettämään.

-P&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti