08 huhtikuuta 2016

Perjantailista vol. 14Hellurei!

Useampi viikko on jo ehtinyt vierähtää viimeisimmästä Perjantailistan postauksesta. Tällainen kolmen viikon gappi julkaisuissa on kyllä hävettävän huono suoritus, mutta täytyy kyllä tässä välissä myöntää, että aiemmin lupailtuun joka viikkoiseen Perjantailistaan Makkaran resurssit ja luovuus tuskin riittävät tulevan kesän kiireissä. Lupaan kuitenkin, että tästä eteenpäin vähintään kahden viikon välein tulen täällä jakamaan jonkinlaisen musiikkilistan jollakin teemalla.

Tällä viikolla teemanamme on ylläripylläri astetta raskaampi musiikki sekä uunituoreet julkaisut. Listan avaa yhdysvalojen stoner/psychedelic rockin sanansaattaja Elder, jonka viimeimmän levyn yli 10 minuuttinen avausraita Compendium, avaa myös tämän listan. Tämä kappale ei tosin edusta Perjantailistan uusinta materiaali, sillä kyseinen albumi Lore julkaistiin aikalailla tasan vuosi sitten.

Uudempaa matskua edustaa Arctic Monkeysista paremmin tutun Alex Turnerin sivuprojekti The Last Shadow Puppets. Bändin uusimmalta, tasan viikko sitten julkaistulta albumilta, listalla on mukana levyn nimikkoraita Everything You've Come to Expect. The Last Shadow Puppet on myös tulossa kesällä Flow-festareille, jota Makkara odottaa ainakin malttamattomana. Suosittelenkin lämmöllä jokaisen tutustumaan kyseiseen artistiin, jos se on vielä tuntematon ja jos ei niin uusin läpyskä kuunteluun välittömästi!

Flow-vieraista listalta löytyy tosin muitakin. Juuri kiinnitetyn ANOHNI:n ja M83:n uutukaisiin pääset myös tutustumaan tämän viikon Perjantailistan myötä! Nautikaaten siis musiikista ja viettäkäämme rentouttava viikonloppu!

-Mustamakkara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti