23 huhtikuuta 2016

Perjantailista vol. 16


Viikonlopun perjantailista julkaistaan taasen kaikkien kiihkeää Wapun odottelua tukemaan. Wabuhan on täällä jo, mutta onneksi hyvin ajoitettu flunssa on pelastanut vanhemman tieteenharjoittajan tältä hulluttelulta. 

Perjantailistamme koostuu tänään taas vähän kaikesta, mikä pitää mielen, sykkeen ja liikkeen hyvässä tahdissa näin Wabun rientojen alkaessa. Listalla vierailee tällä kertaa niin Justice, Röyksopp, The Chemical Brothers, kuin myös RJD2. Pakko myöntää, että kuluneella viikolla olen lähestulkoon päihtynyt tästä RJD2:n uusimmasta levyjulkaisusta. Tämä albumi on ERITTÄIN KOVA, todellakin niin #kovaakakkaa ja ihan kaikkea ontuvia vertauksia mitä voisin vain keksiä. Kyseiseltä levyltä Dame Fortune on otettu listalle kaksi kappaletta, mutta suosittelen erittäin lämpöisin toivein kaikkien tutustumaan tähän levyyn kokonaisuudessaan.

Tämä olikin viimeinen Hervannan sydämestä julkaistu perjantailista. Seuraavat julkaisut tuulahtavat tulevaisuudessa sitten Hagiksen kulttuurillisesta maisemasta!

-MM


"We're all excited
But we don't know why
Maybe it's cuz
We're all gonna die"
-PrinceEi kommentteja:

Lähetä kommentti