14 huhtikuuta 2016

Yhdistelmäpizza


Meillähän on Simon kanssa, niin kuin aiemmin jo todettiin, aika erilaiset pizzamaut. Simo tykkää tuhdista jauhelihapizzasta juustokuorrutteella, kun taas itse tykkään aika paljon vähemmistä täytteistä. No aina ei jaksa eikä viitsi tehdä kahta pohjaa, niin mites sitten yhdistetään hifistely- ja mättöpizza?

Meillä paras ratkaisu on ollut pestokanapizza pinjansiemenillä ja jääkaapin juuston jämillä. Pohja saa jäädä vähän paksummaksi, mutta täytteitä ei tarvi niin paljoa. Pestokanapizza pinjansiemenillä


Täytteet:
tomaattipyreetä
300-400 g kanaa
pestoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikaa
pinjansiemeniä
juustoraastetta (meillä puoliksi goudaa ja manchegoa)

Tee pizzapohja hyvissä ajoin kohoamaan ja paista sitten kanat. Kun taikina on kohonnut, laita uuni 225 asteeseen. Taputtele pohja ohueksi ja levitä tomaattipyree. Päälle tulee kanat, pestoa purkista rennoin lusikallisin, aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet sekä juustoraaste. Paista uunissa 10-15 minuuttia, tai kun juusto on saanut väriä. Nakkaa päälle vielä tuoretta basilikaa. 

Alkuviikko on mennyt jääkiekkoa tuijotellessa ja Tapparahan pääsikin sitten taistelemaan kullasta. Pakko myöntää, että niin kauan kuin Ässät ei pelaa, niin oma kiinnostus hieman lopahtaa. Valitettavasti seuraavaa Ässien mestaruutta joudutaankin taas odottamaan se 30 vuotta, ainakin mitä  on aikaisempaan uskominen. Mutta hyvä Tappara! 

-Porilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti