04 toukokuuta 2016

Unelma-asunto Hakaniemestä ja muita kommelluksia

Tällainen iloinen hymy huulilla mennään
Hiljaista on ollut ja siihen on ollut aika lailla tasan yksi syy: muutto, joka ei mennyt niin kuin piti. 

Mehän saatiin mahtava kämppä Hakaniemestä vuokralle Suomen Laatuasunnoilta, ja tarkoituksena oli viime perjantaina hakea avaimet ja muuttaa sitten lauantaina. Noh viikko takaisin maanantaina heiltä soitettiin: "Niin nyt on vähän huonoja uutisia... tuohon asuntoon mihin teidän piti muuttaa on tullut vesivahinko viikonloppuna." No voi kun kiva! Siinä sitten miettimään vaihtoehtoja. Oltais voitu purkaa vuokrasoppari, mutta ei ihan hirveesti himoitellut etsiä uutta kämppää viidessä päivässä. Toisena vaihtoehtona oli väliaikaismajoitus ja Laatuasunnoilta palvelu oli parempaa kuin hyvää, joten lopulta päädyttiinkin ottamaan vastaan väliaikainen kämppä Sörkästä. Saadaan onneksi rahallista hyvitystä, koska joudutaan muuttamaan vielä toisen kerran kun remontti Hakaniemessä on valmis. Normaalistihan kotivakuutus korvaisi kuluja tälläisessä tilanteessa, mutta me ei tietenkään vielä vesivahinkokämpässä oltu kirjoilla. Lisäjännitystä aiheuttaa vielä se, että molemmat kohteet on nyt myyty Satolle.

Ollaan kivasti päästy sisustamaan väliaikaista asuntoa:

Paitsi mikä tuo laatikko on, joka pilkistää kuvan nurkasta? Ja tuo lamppu, joka on kolmatta päivää keskellä eteisen lipastoa?


Keittiö, jonka ajattelisi olevan tilava...


... ja neljä keittiön muuttolaatikkoa, joiden sisältö ei nyt sitten ollutkaan niin tärkeää tämän kuukauden elämän kannalta. Nyyh...


Ihana jättipeili...... ja tyylikäs muuttolaatikkoratkaisu ehostukseen!

Muuttolaatikothan ovat tyhjinä ihan parasta sisustustavaraa...
... ainakin silloin kun videotykin ja pleikkarin asennus on akuuttina listalla.

No onneksi on sentään vaatehuone, johon sysätä kaikki ylimääräinen.


Täällä oleillaan nyt ainakin kuukauden päivät. Pakko silti kehua Laatuasuntoja todella hyvästä ja ystävällisestä palvelusta. Päästiin jopa vaikuttamaan Hakaniemen kodin laminaattivalintaan! Kokkailut kyllä jää vaan vähäksi aikaa vähemmälle, kun myytiin vanha astianpesukone pois ja uusi oottaa Hagiksessa. Tiskaaminen ei ole kivaa.

-Porilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti