17 kesäkuuta 2016

Perjantailista vol. sateinen Sideways

Huonosti on saatu tänne mitään kirjoitettu sitten toukokuun. Noh, tää on tämmöistä ja muita koottuja selvityksiä. Onneks muutot on nyt hoidettu ja asetuttu ositta jo viidenteen asuntoon vuoden sisään.

Tänään on kuitenkin Sideways ja vettä sataa. Metrot ja museot tulvii, mutta Helsingin nuoriso onneks haluaa varmasti siitäkin huolimatta mennä kuuntelemaan PJ Harveyn tämä illan keikan. 

Meillä ei Sidewaysiin oo lippuja hommattuna, eikä ollut tarkoitus nyt mennäkkään, osittain taloudellisen tilanteen, osittain artistikattauksen takia. Meitä ei toi PJ niin valtavasti sytyttänyt, ollaan vissiin liian nuoria tai jotain. Eikä oikeen muutenkaan löytynyt tänä vuonna mitään kovaa ulkolaista, jota mielis nähä. Noita hyviä kotimaisiahan kyseisillä festareilla on vaikka muille jakaa, mutta niitä nyt pääse onneksi näkemään monissa muissakin yhteyksissä kuin vain tänä viikonloppuna.

Sideways onkin tunnettu kovasta suomirap-skenesta (tai siis ne 2 vuotta, kun sitä on järjestetty) ja niin myös tänä vuonna. Innostuin kuitenkin tämän seurauksena fiilistelemään vähän vanhempaa suomituotantoa. Tässäpä siis nopea nostalgisointilista vuosilta 2000-2014. Samalla onnistuu myös muistutus siitä, että vaikka nykypäivänä radio muuta kertookin niin Kimmo Laiho on joskus tehnyt todella hyvää musiikkia.-MM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti