21 kesäkuuta 2016

Ravintola BROn brunssi


Simo meni ja täytti vuosi toukokuun lopulla ja halusin järkätä jotain vähän spessumpaa synttäriviikonlopulle. Varasin pöydän Bron brunssilta, joka sijaitsee Hakaniemen Hiltonin alakerrassa ja tarjoilee todella laajaa ja hieman hintavampaa (n. 30€) sunnuntaibrunssia.Bron brunssi koostui alkuruokapöydästä, lämpimästä ruoasta sekä jälkkäreistä. Tarjolla oli myös esimerkiksi sushia ja miniburgereita. 
Kokonaisuudessaan brunssi oli hyvä, mutta jotenkin ei ehkä ihan tuntunut rahan arvoiselta. Iso osa tarjolla olevista ruoista oli hieman turhia (kuten sushit) ja tarjolla ei ollut esimerkiksi lainkaan leikkeleitä ja leipääkin oli yhdenlaista. Myös kahvi oli suoraan automaatista, jonka eteen muodostuikin äkkiä jono.  Alkuruokapöydän kala-antimet olivat oikein herkullisia ja samoin jälkiruokana ollut sitruunaposse. Tiramisukakku taas ei ollut kauhean kummoista.


Tällä hetkellä Bron brunssi näyttäisi viettävän kesätaukoa, mutta palaa taas kuvioihin elokuun puolella. Paikalla kannattaa käydä vaikka vain upean miljöön vuoksi!

-Porilaine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti