14 elokuuta 2016

Flow 2016 Day 2


Flown toinen päivä lähti liikkeelle Flow brunssilla Herttoniemessä, jossa ruoan lisäksi päästiin välttämään sadekuurot. Alueelle päästessä taivas oli jo kirkastunut ja loppuilta meni poutasäässä. Perinteinen brunssi oli hieman typistetympi versio, mutta seuran laatu korvasi määrän.


Keikkojen suhteen ei pidetty pahemmin kiirettä, ja ensimmäinen tsekattu esiintyjä alkoi vasta kasilta. Kyseessä oli Mopo & Ville Leinonen pallolavalla, joka onkin Flown ehdottomasti paras keikkapaikka. Mopon musisointi ja Leinosen lauluääni takasivat upean keikan. Tunnelma oli rehellisen aito ja väkeä oli kokoontunut kuuntelemaan lavan ulkopuolelle jonoksi asti.


Pallolavalta olikin hyvä siirtyä kuuntelemaan The Last Shadow Puppetsia, jossa vaikuttaa Arctic Monkeysistakin tuttu Alex Turner. Turnerin lauluääni ja lavakarisma toimivat erittäin hyvin, vaikkakin levoton päälava ei ehkä ollut paras paikka keikalle. Suurin osa kappaleista oli tuttuja hittejä, mutta joukkoon mahtui pari tuntemattomampaakin kipaletta.Lauantain ehdottomasti paras keikka oli M83:n, niin kliseistä kuin se onkin. Itse en olisi kuvittelut tämän tyylisen yhtyeen pystyvän tuomaan paljoa lisäarvoa live-esiintymisellä, mutta olin täysin väärässä. M83 veti yleisön täysillä mukaan ja koko teltta hyppi hittien tahdissa. 


Päivän paras tyyli löytyi joka toiselta ohikulkijalta, nimittäin Rukan keltainen sadetakki. Kotimaista muotia vuosien takaa, mutta taas pinnalla. Omakin tuli haettua Etolasta, toisesta muinaisjäänteestä.


Päivän paras ruoka oli yllättäin täysin vegaaninen Baba Foodsin Full Plate. Todella herkullinen dippiannos, joka sopi hyvin jaettavaksi. Herkullisia makuja ja pientä tulisuutta. Falafelit olivat myös todella todella onnistuneita. Lauantaina tulis myös testattua Soman sushiburrito, joka ei vakuuttanut. Loppuillasta oli pakko hakea myös Sandron bataattiranut, jotka eivät pettäneet toisenakaan päivänä putkeen.


Sunnuntain suositukset jäävät nyt Lotan keksittäväksi Simon nukkuessa:
  • 15:00 Lapin Kulta Red Arena - Death Hawks - Kotimaista progerokkia, hieman turhan aikaisin. Saa nähdä ehditäänkö keikalle. Death Hawks olisi hieno nähdä ehkä hieman pienemmällä lavalla.
  • 15:30 Black Tent - Alma - Suomalainen laulajalupaus, joka on vahvasti breikkaamassa maailmalla. Olisi hieno nähdä ihan vain hypenkin takia.
  • 16:15 Lapin Kulta Red Arena - Ruger Hauer feat. Regina - Vieläkään ei ole nähty rugereita levyn julkaisun jälkeen, nyt alkaisi olemaan korkea aika. 
  • 17:15 Main Stage - J. Karjalainen - Pori Jazzeilla vakuuttanut, mutta lavavalinta mietityttää
  • 19:15 Black Stage - Descendents - Punkkia, ei itselle tuttua, mutta muistelisin Simon tästä puhuneen
  • 20:30 Lapin Kulta Red Arena - New Order - Legendaarinen synopoppisbändi, sanoo Flown sivut
  • 22:00 Main Stage - Sia - Ei kiinnosta määräänsä enempää, mutta voisi käydä tsekkaamassa menon
  • 23:00 Bright Balloon Stage - Nicole Willis & Jimi Tenor & Tony Allen - Olisi aika hieno päätös festareille, mutta saattaa olla että suunta on muualle
Viimeistä Flow päivää jo viedään, vaikka tuntuu että festari vasta alkoi. Onneksi tänään on pääpäivä.
- Lotta & Simo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti