06 elokuuta 2016

Perjantailista vol. 31

Muistan hyvin, kun noin vuosi sitten syntyi mieletön paskamyrsky somessa liittyen Spotifyn muuttuviin käyttäjäehtoihin. Spotify halusi saada tietää lähestulkoon kaiken sinusta ja tästähän moni kimpaantui. En jaksanut seurata tai saatika osallistua kyseiseen vouhkaamiseen juuri ollenkaan, mutta muistan kuinka Spotifyn antamat kommentit ja tiedot olivat jokseenkin kummallisia. Okei en vieläkään ymmärrä täysin, miksi Spotifyn mobiiliappilla pitäisi olla oikeudet valokuviisi. Tiedä sitten mikä tässäkin casessa oli faktaa ja mikä ei.

No se somemyrsky oli ja unohtui yhtä nopeasti kuin syntyikin, mutta katsokaapa minkäläinen Spotify meillä nykyisin on käytettävissämme. Se on mielettömän upea ja monitahoinen. Välttämättä jokainen ei ole itseni kanssa samaa mieltä, mutta esimerkkinä Spotifyn "Viikon suositukset" -lista. Se on tuotettu, juuri sinulle sen mukaan minkälaista musiikka tykkäät kuunnella. Ja se on mieletön.

Spotify oppii oikeasti tuntemaan musiikkimakusi ja suosittelee oikeasti juuri sellaista musiikkia mikä sinua kiinnostaa ja miellyttää. Itse pidän tätä vain ja ainoastaan hyvänä asiana! Minun ei joka viikko tavitse käyttää aikaani sen tutkimiseen, mitä minua kiinnostavia uutuuslevyjä tällä viikolla ilmestyy. Saan käytännössä tietää sen automaattisesti Spotifyn ehdotusten myötä. Täälläkin julkaistut listat pohjautuvat vahvasti siihen, mitä Spotify tuo milloinkin silmieni eteen ja suosittelee kuultavaksi.

Parasta Spotifyssa on sen äidillinen huolenpito. Nimittäin, se on  pittänyt silmiltäni  kaiken sen sonnan mitä suomessa tälläkin hetkellä tuotetaan. En ole milloinkaan joutunut kohtammaan niitä Vian elämää -tähtien uusimpia versioita JVG:n tuotannosta. Sporitfy on säästänyt minut siltä kaikelta roskalta, mikä saastuttaa ajatuksemme valtakunnan radiokanavien kautta. Spotify on ikäänkuin pitänyt minua sylissään ja peittänyt korvani aina kun joku *tun "naurava kulkuri" on kulkenut ohitseni! Spotify on siis parantanut elämän laatuani ja uskoani parempaan huomiseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti